Små fåglar

Här kommer inlägget med några av mina små fåglar jag har sytt. Dom är sydda i filt och tyg, med broderier, pärlor och paljetter på och cirka 7 cm långa.

Fotokvalitén är väl inte den bästa, men det får gå. :)

Fåglarna kan man tex hänga eller sätta på en pinne i en blomkruka. Jag har en grå/svart som sitter bland våra små mysteriefrön som N och V planterat lite på smyg. Det kan vara allt från tomat till äppleträd som växer där. Ska försöka fota den under dagsljus och posta här.

Ute skiner annars solen och jag försöker återhämta mig efter migrän/spänningshuvudvärkattacken från igår. Ska ta och göra lite avslappningsövningar och håller tummarna att det hjälper.

Project life

Hörde om det här via The Creative Place. Project life är ett sätt att föra dagbok över året. Jag är lite sugen på att pröva… För varje månad skriver, ritar, klipper och klistrar man vad man gjort. Det finns färdiga kitt att köpa, men jag tänker att man kan använda sig av själva grundidén, men använda sig av fotoblad eller enfärgat scrappapper istället för fotofickorna från Project Life-serien. Sen kan man göra egna ”journaling”blad av diverse papper och ephemera.

 Foto från Simply Autumn.

 Foto från The Creative Place.

 Foto från The Creative Place.