Vinstchans

Det finns möjlighet att vinna ett litet papperskit från saturdayAMvintage Etsyshop via den fantastiska bloggen The Creative Place! Hon lottar ut två av dessa fina små samlingar av papper som kan användas till allt möjligt, kort, scrapbooking, dekorationer mm.

Foto av The Creative Place.

Nu ska jag ta och sy en till av mina små fåglar. Ska ta och lägga ut några bilder på dom när dom är klara.

… och så har jag planer på att förverkliga min egen ”ripple blanket” från Attic 24… men det lär bli ett långvarigt projekt. 😉

Ett nytt beroende

Ja, jag erkänner… Jag har drabbats av virkberoende och allt är denna blogs fel.

Jag hamnade där av en slump och blev helt trollbunden av hennes ”granny stripe” filt. Så mycket färger, och så fin. Var bara tvungen att prova själv. Jag lyckades inte komma hem med så klara färger som jag tänkt från början, men fint blir det i alla fall. Dessutom kan jag sitta och titta på tv och vara med resten av familjen samtidigt.

Idag var jag en sväng till Sundsvall i jobbet, då var jag bara tvungen att passa på och smita in i en garnaffär som jag inte varit inne i än. Där inne träffade jag på ett par, hon var virkberoende och han hävdade att han var medberoende. Hon tyckte jag skulle göra en sökning efter ”african flower” och han nickade instämmande. Så jag kom inte därifrån med bara tre nya garner utan ett fantastiskt tips.

Kanske nästa projekt ska inbegripa dessa afrikanska blommor… varför nu dom kallas så… ?

1. http://ajoureblog.com/2010/05/15/african-flower-crochet-blanket/

2. http://www.craftpassion.com/2011/04/crochet-african-flower-paperweight-granny.html

3. http://ginarossdesign.blogspot.com/2010/06/african-flower.html

4. http://crochethealingandraymond.wordpress.com/2010/10/16/african-flowers/